Näringslivskontoret i Timrå bjuder in företag, arbetsplatser, chefer och medarbetare till ett digitalt fredagsfika med start fredag 15/5. Värd för fredagsfikat är Martin Hanning Häggström.

– Det är bra och viktigt att vi kommer igång igen med nätverkandet både mellan företagen och mellan oss och företagen. Jag ser fram emot att medverka och hoppas vi ses digitalt på fredag, säger Stefan Dalin, Kommunstyrelsens ordförande, Timrå Kommun.

Fokus ligger på att skapa gemenskap och nätverkande för företag i området, därför öppnas det digitala mötet 14.45 med ett förmingel. Klockan 15.00 följer en kort men innehållsrik agenda på cirka 20 minuter, under ledning av fikavärd Martin Hanning Häggström.

Agendan innehåller bland annat ett helgtips och en kort ”hallå där” med ett företag eller företagare i Timrå med möjlighet att ställa frågor i chatten. Varje fredagsfika avslutas dessutom med ett eftermingel, där de som vill får stanna kvar i mötet för att fortsätta prata med varandra.

– Konceptet Fredagsfika är ett resultat av samverkan mellan företagen i Timrå och kommunen, i syfte att stärka gemenskapen och Timråhjärtat, säger Christina Eriksson, Näringslivskoordinator på Timrå Kommun.

På grund av coronapandemin har Näringslivskontoret i Timrå pausat sina näringslivsfrukostar och det digitala fredagsfikat kommer att ersätta frukostarna tills vidare.

–  Vi gör det här då vi ser och hör ett stort behov från företag/arbetsplatser att fortsätta nätverka och umgås under pandemi-tiden. Det här blir en familjär tillställning där alla medarbetare i alla företag och organisationer är välkomna. Det är en långsiktig satsning där vi ser att det troligen inte kommer vara så många fysiska sammankomster på flera månader, säger Christian Söderberg, näringslivschef på Timrå Kommun.

En länk till det digitala fredagsfikat finns på www.timra.se/fredagsfika


För mer information, kontakta:

Christina Eriksson, Näringslivskoordinator, Timrå kommun, 070-558 96 09

Christian Söderberg, Näringslivschef, Timrå kommun, 070-235 51 51

Stefan Dalin, Kommunstyrelsens ordförande, 073-270 95 39


Timrå ligger vid kusten mitt i Sverige, mellan två städer med ett perfekt samspel av hav, skog, berg och vildmark. Här finns landsbygd, industrier och ett växande näringsliv. Här finns plats för upplevelser, äventyr eller bara lugn och ro med ett bekvämt avstånd till shopping och nöjen.


Besök gärna på hemsida, http://www.timra.se

För mer information, besök gärna vårt pressrum, http://www.pressmachine.se/pressroom/view/timra-kommun


Kontakt


Marie Zetterlund

Kommunikations- och marknadsansvarig

marie.zetterlund@timra.se

060 - 16 34 22

070 - 191 65 00

Malin Hasselmalm

Kommunikatör

malin.hasselmalm@timra.se

060-163100

Lisa Källberg

Kommunikatör, barn- och utbildningsförvaltningen

lisa.kallberg@timra.se

060-16 31 00

070-208 22 89