Fotograf/Källa: Linda Niia

I samband med att Y:et återinvigs den 3 september delas årets Guldstegar ut till Årets Företagare och Årets Unga Företagare. Priserna delas ut av Joakim Sjöstedt, Regionchef på Företagarna Västernorrland samt Annelie Axelsson, Näringslivschef i Timrå.

Årets vinnare är Niklas Lindkvist på NILAB Bygg & Montage som utsetts till Årets Företagare och Årets Unga Företagare blev Robin Vestberg, ägare och VD på företaget Gör det med RW.

Guldstegen är ett företagsarrangemang där organisationen Företagarna i samverkan med Timrå kommun premierar företagandet. Visionen är att alla företag i kommunen ska känna till varandra med syfte att öka samverkan mellan företagen och därmed generera mer affärer. Guldstegen vänder sig till alla näringar i alla branscher, stor som liten med verksamhet eller säte i Timrå kommun.

 

KONTAKT

Joakim Sjöstedt, Regionchef, Företagarna Västernorrland

Tel: 070-2980807Timrå ligger vid kusten mitt i Sverige, mellan två städer med ett perfekt samspel av hav, skog, berg och vildmark. Här finns landsbygd, industrier och ett växande näringsliv. Här finns plats för upplevelser, äventyr eller bara lugn och ro med ett bekvämt avstånd till shopping och nöjen.


Kontakt