Kampanjen #100företag100dagar följs nu upp av #100företag1dag. Onsdagen den 7 november drar Näringslivskontoret tillsammans med kommunens politiker och tjänstemän ut på en dagsturné där 100 företag ska besökas. – Nu trappar vi upp tempot och på det här sättet vill vi ge företagen information om oss och en personlig inbjudan till Näringslivsveckan, säger Christian Söderberg, näringslivschef på Timrå kommun.

Som ett led i arbetet mot Norrlands bästa företagsklimat besöker kommunen företag kontinuerligt. Efter vårens kampanj svarar man nu upp på företagens behov för att kunna växa.

– I våras besökte vi 100 företag på 100 dagar och för att svara på en del av de saker företagen i Timrå efterfrågade så arrangerar vi Näringslivsveckan tillsammans med Sundsvall och Härnösands kommuner på flygplatsen, säger Ewa Lindstrand, kommunstyrelsens ordförande.

Företagen som får besök under dagen ligger utspridd över hela kommunen så det blir en intensiv och rolig dag tycker näringslivschefen. 

– Vilka de 100  företagen är får ni veta genom att följa taggen #100företag1dag, säger en taggad näringslivschef, Christian Söderberg.

Mer information:
Christian Söderberg, 070-235 51 51
Ewa Lindstrand, 070- 551 85 58
Näringslivsveckan: www.naringslivsveckan.comTimrå ligger vid kusten mitt i Sverige, mellan två städer med ett perfekt samspel av hav, skog, berg och vildmark. Här finns landsbygd, industrier och ett växande näringsliv. Här finns plats för upplevelser, äventyr eller bara lugn och ro med ett bekvämt avstånd till shopping och nöjen.


Kontakt