Under torsdagen den 24/9 kommer Näringslivskontoret i Timrå fira att man fått resultatet Norrland Bästa företagsklimat enligt Svenskt Näringslivs ranking 2020.

Att Timrå nu har Norrlands bästa företagsklimat firas tillsammans med företag i hela kommunen. Firandet sker från ett turnerande lastbilsflak där Martin och Anna Hanning Häggström tillsammans med dansbandet Black Jack bland annat framför den nyskrivna låten ”From Timrå With Love”. Medföljer gör också en glassbil som bjuder alla på glass.

– Under normala omständigheter hade vi firat det här fantastiska resultatet genom att bjuda in till fika i våra lokaler, men den rådande pandemin har gjort så att vi tvingats tänka om, följ oss i sociala medier och lyssna efter skönsång och glassbil. Vem vet, det kanske är utanför just ert företag vi stannar till, säger Christian Söderberg, näringslivschef Timrå kommun.

För att följa alla lagar och regler som gäller om folksamlingar i och med Covid-19 annonseras ingenting i förväg. Firandet kommer att ske spontant på olika platser runt om i Timrå kommun. Medarbetare från Näringslivskontoret kommer säkerställa att avstånd hålls och att inte större folksamlingar skapas.

– Vi drar igång vårt firande redan klockan 08.00 på morgonen, och vi kan väl i alla fall avslöja att det är planerat för stopp i alla kommundelar. Det kommer att märkas när vi är på plats och då gäller det att skynda sig för vi är bara där i en halvtimme innan vi åker vidare, säger Christina Eriksson, näringslivskoordinator, Timrå kommun.

I samband med firandet släpps också den nya låten From Timrå With Love. Musikvideon hittar ni här: https://www.youtube.com/watch?v=qWNc61oWD_I&feature=youtu.be

För mer information:

Christian Söderberg, Näringslivschef, Timrå kommun, tfn: 060-163401

Christina Eriksson, Näringslivskoordinator, Timrå kommun, tfn: 060-163430

 


Timrå ligger vid kusten mitt i Sverige, mellan två städer med ett perfekt samspel av hav, skog, berg och vildmark. Här finns landsbygd, industrier och ett växande näringsliv. Här finns plats för upplevelser, äventyr eller bara lugn och ro med ett bekvämt avstånd till shopping och nöjen.


Besök gärna på hemsida, http://www.timra.se

För mer information, besök gärna vårt pressrum, http://www.pressmachine.se/pressroom/view/timra-kommun


Kontakt