Näringslivsveckan 19-22 november 2018

Den 19-22 november kraftsamlar Härnösand, Timrå och Sundsvalls kommuner för näringslivet med en gemensam näringslivsvecka. Programmet är nu spikat och veckan har tagit form med allt från inspirerande föreläsningar till individuella rådgivningar. – Det är en spännande mix av utvecklande och spännande punkter i programmet, säger Christian Söderberg, näringslivschef i Timrå kommun.

I mixen av seminarier kommer det också finnas chans att följa med på företagsbesök och att äta frukost med Mittuniversitetets forskare. På torsdagen bjuder Styrelseakademien in till Styrelsecafé och under veckan kommer även Upphandlingsdagen 2018 gå av stapeln i Sundsvall. 

Hela programmet går att hitta på webben www.naringslivsveckan.com, säger Christian. Passa på att boka din plats redan nu för det kommer bli hårt tryck på hela veckan, avslutar Christian Söderberg.

Mer information:

Christian Söderberg, näringslivschef Timrå kommun: 070-235 51 51
Christina Eriksson, näringslivskoordinator: 070-558 96 09
www.naringslivsveckan.comTimrå ligger vid kusten mitt i Sverige, mellan två städer med ett perfekt samspel av hav, skog, berg och vildmark. Här finns landsbygd, industrier och ett växande näringsliv. Här finns plats för upplevelser, äventyr eller bara lugn och ro med ett bekvämt avstånd till shopping och nöjen.


Kontakt